Serveerime elamusi
YliCoolikad on kamp loomingulisi maailmaparandajaid, keda ühendab kirg toidu, ilusate sündmuste ning inimeste õnnelikuks tegemise vastu. Meie tööd on võrreldud hästi korraldatud pangarööviga: päevad või kuud täis ettevalmistust, harjutamist, detaile, plaane ja jooniseid – kõik selleks, et sündmuse päeval teaks iga tiimiliige kinnisilmi, kus ja kuidas ta liigub ning mida ja millal teeb. Hoolega läbi komponeeritud sündmused on meie usaldusväärsuse võti.
Ootusi ületav teenindus
Pöörame eriti suurt rõhku teenindusele. Kõik meie teenindajad on hoolikalt valitud, läbinud YliCooli ettevalmistuse ning järgivad meie teenindusstandardit. YliCooli teenindaja on professionaalne, särav ja hoolitsetud, kannab Eesti disaini ning kiirgab külalislahkust, et iga külaline võiks tunda end hoitult.
YliCooli Püha Kolmainsus
House, catering, events – YliCool seisab kolmel kindlal jalal. Ainsana Eestis suudame Sulle sõltumatult ja algusest lõpuni pakkuda peo kolme põhikomponenti – peokorraldust, toitu ja ruume.
YliCooli taga seisab 3in1 mees
YliCooli looja, omanik ning peakokk Urpo Reinthal. Urpo on kindla käega maitsevõlur, kellel köögistaaži veerandsajandi jagu.
Ta kuulub Eesti Peakokkade Ühendusse
avas Tartus, Ülikooli 8 uksed restoran YliCool
aasta esimesel cateringisuvel toitlustasime 12 pulma (just nii palju oli nädalavahetusi)
nomineeriti YliCool Silverspooni parimate pererestoranide kolme finalisti hulka
aastal jõudsid YliCooli suupisted esimest korda riigi kõige kõrgemate peade taldrikutele: meie peakokk Urpo pakkus suupisteid Eesti Vabariigi presidendi vastuvõtul
toitlustasime Eesti Vabariigi presidendi Roosiaia vastuvõtul 1500 külalist
olime Otepääl toimunud laskesuusatamise maailmakarika etapi ametlik toitlustaja. Iga päev toitsime keskmiselt 1500 suud
alustas YliCool Events - esimese tegutsemisaasta sisse mahtus 26 peadpööritavat sündmust ja 4495 õnnelikku külalist
kevadel avasime Tartus sündmuskeskuse YliCool House
24.veebruaril käisid YliCooli suupisted teist korda presidendi vastuvõtul: Urpo oli 1 12-st suupisteid valmistanud Eesti peakokast
oled Sina meie kodulehel ja imestad, miks Sa juba meiega ühendust pole võtnud. Kirjuta ruttu!